søndag den 24. maj 2020

Støjbergs vanvittige fupnummer

Det er jo hysterisk morsomt, hvad Støjberg nu har fundet på.
Hun præsenterer nu pludselig Instrukskommissionen for et notat, som fortæller, at der i alle asylsager om indkvartering af ægtepar mellem en partner på over 18 år og en 15-17-årig skal foretages individuel sagsbehandling, sådan at der kan tages hensyn til barnets tarv og til den yngste partners eget ønske. Det notat har Støjberg skrevet under på. Og det notat siger altså, at man skal følge de retningslinjer, som de internationale konventioner tilsiger. Støjberg har med andre ord skrevet under på, at hun vil følge loven.
Og det skal således bevise hendes uskyld!
Det er jo fabelagtigt. For hun har beviseligt i praksis forbrudt sig mod den selvsamme bestemmelse. Hun har instrueret sine embedsmænd om at gøre det modsatte af, hvad notatet tilsiger, og den instruks har de fulgt. Gifte forældrepar på hhv. 17 og 19 år er de facto blevet tvangsadskilt uden individuel sagsbehandling på grundlag af Støjbergs ulovlige instruks.
Hun har beviseligt brudt loven, og flere stærke vidneudsagn fra embedsmænd indikerer, at hun vidste, at hvad hun gjorde var ulovligt. HVILKET DET, AT HUN HAR SKREVET UNDER PÅ NOTATET, JO OGSÅ BEVISER, AT HUN VIDSTE. Notatet beviser, hvad hun er anklaget for, og kommissionen forsøger at godtgøre, nemlig at hun vidste, at hun handlede ulovligt, for hun havde skrevet under på, at hun ikke måtte gøre, hvad hun faktisk gjorde. Alligevel præsenterer hun notatet som et bevis på, at hun ikke har handlet ulovligt.
"Jeg har skrevet under på, at jeg ikke må gøre det. Altså har jeg ikke gjort det," er argumentet.
Morsomt er det naturligvis kun, hvis Instrukskommissionen griner med. Hvis de tværtimod lader sig forvirre af det absurde nummer, er det ikke længere komedie, men tragedie.
Læs gerne om Støjbergs notat her:

Ingen kommentarer: