tirsdag den 18. december 2018

Man kan melde sig ind i Selskab for Filosofi og Litteratur!

Giv dig selv et medlemskab i julegave!

Hvis man interesserer sig for, hvad filosofi og skønlitteratur har og ikke har med hinanden at gøre, kan man overveje at melde sig ind i Selskab for Filosofi og Litteratur, som blev stiftet i september.

Det har taget længere tid at komme ordentligt i gang, end vi forventede, særligt af praktisk/administrative grunde. Det tog fx vældig lang tid at oprette en bankkonto, hvortil man kan indbetale kontingent.

Vi beklager den tøvende start. Nu kan man imidlertid endelig melde sig ind i Selskab for Filosofi og Litteratur. Det koster 150 kroner (årskontingent for 2019) for studerende, og 300 kroner for alle andre.

Vores næste arrangement løber af stablen lørdag den 23. marts 2019. Det kommer til at foregå i Odense, hvor forfatteren Kristian Ditlev Jensen indleder med at tale over emnet: "Autofiktion: Har forfatteren et moralsk ansvar over for de virkelige personer, som skildres i en fiktiv ramme? I givet fald hvilket?"

Entréen for medlemmer vil være 20 kroner, mens ikke-medlemmer må betale 150 kroner for at deltage i arrangementet.

Det er vigtigt, at man melder sig ind i foreningen. Når man gør det, bliver man automatisk orienteret om alle selskabets aktiviteter via mailinglisten, og man får adgang til den årlige generalforsamling, hvor man kan være med til at præge selskabets udvikling, og man kan stemme og stille op til arbejdsudvalget, som vedtager og tilrettelægger årets arrangementer, og naturligvis også til valg af formand og kasserer.

Det er også vigtigt af en anden grund: Ved at betale kontingent giver man os mulighed for at planlægge vores arrangementer, leje os ind i lokaler og frem for alt invitere oplægsholdere. Det kan vi ikke uden penge, og entréindtægterne alene kan vi ikke planlægge efter.

Du melder dig ind sådan her:

1) Send os en mail og oplys, at du gerne vil være medlem her: selskab.for.filosofi.og.litteratur@gmail.com,

2) vi sender dig en mail, hvor det oplyses, hvilket kontonummer du skal indbetale dit kontingent på,

3) indbetal dit kontingent og oplys dit navn i overførslen, hvorefter du er medlem af selskabet,

4) tilmeld dig vores mailingliste her: http://mls.sdu.dk/mailman/listinfo/filosofioglitteratur, hvorefter du automatisk vil modtage oplysninger om alle aktiviteter i selskabet.



Ingen kommentarer: