fredag den 11. januar 2013

Kære Røde Helle

Nu er den igen gal med de arbejdsløse, som ikke vil bestille noget, fordi du giver dem alt for meget i understøttelse og bistandshjælp.


Jeg har fx en virksomhed, som har ikke mindre end 11 (elleve!) ledige stillinger, som jeg ikke kan få besat. Vi er en virkelig velfungerende og moderne ledet fodboldklub i den fjerdebedste række på Møn, hvor vi helt akut står og mangler: en Iker Cassillas, en Carlos Puyol, en Sergio Ramos, en Danny Alves, en Jordi Alba, en Xabi Alonso, en Xavi Hernandes, en Andres Iniesta, en Cristiano Ronaldo, en Leo Messi og en Zlatan Ibrahimovich.

Vi har tilbudt lønramme 34, pensionsordning og gratis tandlæge, og ingen har nogensinde kunnet sige vores kantine noget på.

Det rystende er, at vi ikke har fået en eneste henvendelse fra en arbejdsløs, hvis kvalifikationer svarede til jobbeskrivelsen. Ikke en!

Jeg vil opfordre til, at man nu fra regeringens side tager problemet alvorligt og skærer den offentlige forsørgelse ned, så det kan mærkes.

Og det må gerne gå lidt hurtigt. Vi har ikke råd til at rykke ned i år, for vi har jo købt den nye opkridtningsmaskine på afbetaling.

1 kommentar:

Jens Peter Kaj sagde ...

Kære Helle

Det var ment som en vittighed! En sarkasme, for at være helt præcis. Undskyld, hvis jeg forvirrede dig, men du kan endnu nå at stoppe vækstpakken. Du skal ikke høre et ondt ord.

K.h. Jens