søndag den 1. december 2019

Hvor farlige er de sms'er?

Hvad handler det her egentlig om? 

En fodboldleder har været nødt til i skam og skændsel at sige sit nye job op, fordi det er kommet frem, at han har sendt sms'er til en tidligere kolleger, hvor han foreslår, at de 'kysser og ser hvad der sker'.

Hvorfor er det et problem? 

Er det, fordi manden er gift? I så fald må det vel være en sag mellem ham selv og konen. Det kan ikke komme hans arbejdsgiver ved, om han kysser med andre. 

Eller er det mon fordi den tidligere kollega er yngre, end han selv er? I givet fald må det vel være op til hende, om hun vil kysse med en midaldrende mand. 

Eller er det, fordi han engang har været kollega til den unge kvinde? Hvis det nu er blevet odiøst at lægge an ikke alene på kolleger, men også på tidligere kolleger, er der altså mange velfungerende forhold, som er blevet til i synd. Arbejdspladsen er nok den sammenhæng, hvor flest mennesker flirter eller danner par overhovedet. 

Måske er det simpelthen det, at en mand sender flirtende beskeder til en kvinde, som så ikke viser sig at være interesseret? I så fald er vi mange syndere, som har prøvet at blive afvist både før og efter opfindelsen af sms'en.

Måske handler det i virkeligheden bare om, at Ekstra Bladet har viderebragt en halv historie, som i denne form er umulig at få til at give mening?


Ingen kommentarer: