søndag den 22. maj 2016

Espersens spindelvæv

Det holder aldrig op, vi kommer aldrig til at vinde, sådan er det.

Vi bliver ved med at sprinte hovedkulds ind i den bondesnu Søren Espersens propagandaspind. Det net spinder han, hver gang hans ødelæggelseshær igen står til at tabe lidt terræn.

Denne gang valgte han at bruge ordet 'neger' offentligt. Og straks farer vi i harnisk og retter alt rampelyset mod denne edderkop og kaster os brølende ind i de klæbrige tråde.

Søren Espersen har ingen ambitioner om at holde sig gode venner med den politisk korrekte, veluddannede venstremidte. De kommer aldrig til at stemme på ham alligevel. Faktisk lever han af, at denne angiveligt magtfulde intelligensia skælder ud på ham. Det er sådan, han får alle dem, som IKKE tilhører samme gruppe, og som måske ovenikøbet føler sig trykket eller ydmyget af den, til at stemme på Dansk Folkeparti.

Tro ikke, at Søren Espersen sagde 'neger' ved et uheld. Den mand gør ikke ret meget ved et uheld. Han er det hvide Danmarks ubestridt mest bevidste mediemanipulator. Han sagde 'neger', fordi han vidste, hvordan vi ville reagere. At nogen fra den politisk korrekte venstremidte hysterisk ville blæse det op til en kæmpe sag og postulere, at denne angivelige svipser (!) er det endegyldige bevis på, at Espersen er racist. Og fordi han vidste, at 75 procent af befolkningen ville tænke: "Arh, så er det vist heller ikke værre. Han sagde trods alt ikke 'nigger'. Et eller andet skal man jo kalde folk af afrikansk afstamning, hvis man skal tale om forskellen mellem sorte/brune mennesker og hvide." Og det var faktisk det, han i det pågældende interview skulle tale om.

Espersen ved, at størstedelen af befolkningen bruger ordet 'neger', når de taler med deres venner, fordi det har været en nogenlunde værdineutral del af vores ordforråd i mange år, i hvert fald lige så værdineutral som 'sort'. Masser af ikke-racistiske danskere er pissesure over, at den politisk korrekte intellektuelle venstremidte nu skammer dem ud, som bruger dette ord. For de mener ikke noget racistisk med det, men bruger det for at angive, at de taler om en person af afrikansk afstamning.


Derfor er Espersen nu disse pissesure ikke-racistiske danskeres helt, dels fordi han 'kom til' at sige 'neger' offentligt og ikke vil undskylde det bagefter. Og særligt fordi den intellektuelle elite er gået i selvsving, tilsyneladende uden at ænse, at det er Espersens spind, de svinger i.

Ingen kommentarer: